Akció!

11200 Ft11600 Ft

Törlés

Vágj bele a vegyszermentes háztartásba a praktikus Levendula és ecet mega csomagunkkal!

Válassz Munkácsi Brigi Levendula és ecet könyve mellé két szórófejes üveget, amiknek segítségével belefoghatsz a házi tisztítószerek elkészítésébe. A csomagban találsz még három takarítóeszközt, amik jól jönnek otthonod tisztántartásában!

Te mit tartasz majd az üvegekben? Találd ki és mi elkészítjük neked hozzá a feliratokat dombornyomónkkal! Küldd el megrendelésed mellé megjegyzésben, hogy milyen feliratot szeretnél, vagy dobj egy emailt az info@ecomind.hu címre. A dombornyomóval ékezet nélkül tudunk feliratot készíteni.

 

A Levendula és ecet mega csomagban a következőket találod:

57 környezetbarát tisztítószer receptet tartalmazó gyönyörű fotókkal illusztrált könyv. Az otthonod tisztántartásához szükséges mindenféle tisztítószer receptjét megtalálod benne!

A kókuszrostból készült üvegmosó kefének ott a helye egy zöldülő konyhában. A kefe feje kókuszrostból a nyele fából készült, használat után komposztálható.

Műanyagszivacs helyett a mosogatáshoz használhatod ezt a praktikus kis kézi mosogatókefét! Pont elfér a tenyeredben és könnyen letörölhető vele a tányérokból az ételmaradék.

Használd a rézből készült dörzsit a makacs szennyeződések, odaégett étel eltávolítására. Használhatod lábasokon, edényeken de a hagyományos és a kerámialapos tűzhelyen és a sütőben is.

 

és választásod szerint

vagy

vagy

vagy

Válassz praktikus és designos üveget szórófejjel házi készítésű tisztítószereid tárolásásra.

További információk

Tömeg 0.41 kg
Üveg méret

2x 500 ml-es barna szórófejes üveg, 1x 500 ml-es barna, 1x 500 ml-es átlátszó szórófejes üveg, 1x 500 ml-es barna, 1x 1000 ml-es barna szórófejes üveg, 2x 500 ml-es átlátszó szórófejes üveg

Még nincsenek értékelések.

Értékeld te először a “Levendula és ecet MEGA csomag” terméketGarancia

A termékeket újrahasznosított / műanyagmentes csomagolásban szállítjuk.

Csökkentsd az ökológiai lábnyomod: lehetőség van a személyes átvételre!

16.000 forint felett a szállítás költségét mi vállaljuk.

30 napos pénzvisszafizetési garancia.