Blog Listing

Valentin nap környezettudatosan

Vágott virág, héliumos lufi, szemenként csomagolt bonbon kilőve. Helyette persze választhatsz cserepes növényt, kézműves csokit és egy finom vacsorát otthon.

Szeretnél tovább menni és valami igazán eredetit ajándékozni szerelmednek?

Ne feledd, hogy a megoldás a rejtvény kulcsa a te kezedben van,  -te ismered legjobban szíved választottját, hogy tudd mit szeret, mi érdekli, minek örülne.

Ez az írás azonban megkísérel neked egyedi ötleteket adni!

 

Egy jócselekedet

Hazánkban is egyre népszerűbb, az adományozás, a jó ügyek támogatása – egyéni szinten is. Van olyan ügy ami számotokra fontos? Állatvédelem? Kutyamenhely? Hátrányos helyzetű gyerekek segítése? Nézz körbe a non-profit szervezetek között! Az Adjuk össze oldalon elolvashatod melyik szervezet mivel foglalkozik, és itt rögtön küldhetsz nekik támogatást.

Globális ügyet is támogathatsz, ott van például a The Ocean Cleanup projekt, amelyik az óceánokban úszó, szigetté összeálló hulladékok befogását és összegyűjtését tűzte ki célul.

Ne feledd sok kicsi, sokra megy, egy kis adomány is sokat számít.

Egy jó könyv

Manapság a könyvolvasásra időt szakítani szinte luxusnak számít. Ösztönözd szerettedet, hogy megleped egy könyvvel, amire már régóta vágyik. Legyen benne egy kis csavar? Ismered a POKET könyveket? Ezeket a kis formátumú és baráti áru könyveket az ország különböző pontjain elhelyezett automatákból is megveheted, de online is elérhetőek, ha nincs a közelben automata. A kínálatban találsz klasszikusokat, kortárs műveket, de van zsebben elférő POKET határidőnapló és jegyzetfüzet is.

Színházi élmény

Attól, hogy járvány van, még nem állt meg az élet a színházakban. Itt vannak az online előadások, amiket több kamerával, kifejezetten otthoni fogyasztásra készítenek, így igazán különleges élményt adnak.

Az E-színház oldalon egy havi jegy megváltásával több színház előadását is nézheted, de külön-külön is érdemes felkeresni kedvenceid oldalait, többek között kínál online előadásokat az Örkény Színház ,  a Katona József Színház, a Madách és a Vígszínház is.

 

Élményséta

Olyan mint egy randevú, ahol együtt sétálgattok a városban, de közben érdekes új információkat is megtudhattok és megismerhetitek a város egy új arcát is.

A Hosszúlépés.járunk? Budapesten szervez sétákat a legkülönbözők tematikák szerint. Séta sörkóstolóval, a bezárt ferihegyi terminál vagy a még működő normafai csillagvizsgáló felfedezése is szerepel a programjaik között. Márciustól már indulnak szabadtéri sétáik.

Itt vannak az ötletek még van jópár nap február 14. -ig, a többi rajtad múlik!