Akció!

6400 Ft6690 Ft

Törlés

Vágj bele a vegyszermentes háztartásba a sokoldalú és környezetbarát Marius Fabre fekete szappan koncentrátummal! Ha együtt vásárolod meg őket, kedvezményes áron lehet a tiéd!

A Franciaországból származó, olivaolajból készült fekete szappan koncentrátum (Savon noir) tradicionális eljárással készül és 100%-ban természetes összetevőkből áll.

Sokoldalú és hatékony segítség, amivel egy sor más tisztítószert kiválthatsz. Így nem csak környezettudatos hanem pénztárcabarát megoldás is!

Válassz az 1 literes koncentrátum mellé két üveget, amikkel használhatod a higított fekete szappant vagy egyéb házi tisztítószereket tarthatsz benne.

Te mit tartasz majd benne? Találd ki és mi elkészítjük neked hozzá a feliratokat dombornyomónkkal! Küldd el megrendelésed mellé megjegyzésben, hogy milyen feliratot szeretnél, vagy dobj egy emailt az info@ecomind.hu címre. A dombornyomóval ékezet nélkül tudunk feliratot készíteni.

 

A Fekete szappan 2+1 csomagban  a következőket találod:

  • 1 darab Marius Fabre fekete szappan koncentrátumot

A Franciaországból származó, olivaolajból készült fekete szappan koncentrátum (Savon noir)  tradicionális eljárással készül és 100%-ban természetes összetevőkből áll. Sokoldalú és hatékony segítség, amivel egy sor más tisztítószert kiválthatsz. Így nem csak környezettudatos hanem pénztárcabarát megoldás is!

és választásod szerint

vagy

vagy

Válassz praktikus és designos üveget szórófejjel házi készítésű tisztítószereid tárolására.

További információk

Tömeg 0.41 kg
Üveg méret

2x 500 ml-es barna szórófejes üveg, 1x 500 ml-es barna szórófejes, 1x 500 ml-es barna pumpás üveg, 1x 500 ml-es, 1x 1000 ml-es barna szórófejes üveg

Még nincsenek értékelések.

Értékeld te először a “Fekete szappan 2+1 csomag” terméketGarancia

A termékeket újrahasznosított / műanyagmentes csomagolásban szállítjuk.

Csökkentsd az ökológiai lábnyomod: lehetőség van a személyes átvételre!

16.000 forint felett a szállítás költségét mi vállaljuk.

30 napos pénzvisszafizetési garancia.