2190 Ft

Készleten

Viszlát nejlon zacskó, hello pamut bevásárló zsák szett pékáruhoz!

Megérkezett a várva várt bevásárló zsák a Poppy Podstól, amivel ismét egy lépéssel közelebb kerülhetsz a hulladékmentes háztartáshoz.

Pamut zero waste bevásárló zsák a nejlon zacskó helyett, amely pékáru vásárláshoz ajánlott. A csomag két darab zsákot tartalmaz, az egyik kék, a másik pedig nyers vászon felső résszel készült. A zsákok elején található hálós anyag lehetővé teszi, hogy látszódjon benne a vásárolt termék. Viszont a pamut hátoldal és alsó rész miatt nem potyog ki a morzsa, illetve a pékáru közvetlenül nem érintkezik semmivel. Természetesen zöldségekhez és gyümölcsökhöz is használható, viszont kimondottan erre a célra van egy másik fajta zero waste bevásárló zsák szettet.

A bevásárló zsákok mivel egyrétegű pamutvászonból, illetve hálós anyagból készültek, nem tartják frissen a pékárut, így használatukat főképp a bevásárláshoz ajánljuk. Otthoni tárolásra válaszd a POPPY PODS frissentartó kenyeres zsákok egyikét.

A Poppy Pods márka mögött Samu Regina és Samu Cynthia áll, akiknek célja, hogy az általuk tervezett és készített, kisszériás termékekkel alternatívát nyújtsanak az egyszer használatos mindennapi dolgok kiváltására egy környezetbarátabb, hulladékmentes megoldással, mindezt friss, vidám, modern színekkel és mintákkal.

 

 

Bevásárló zsák szett pékáruhoz

2 db/csomag

Mérete: kb. 25×32 cm (6-7 nagyobb zsemle belefér)
Súlya: kb. 28 g
Terhelhetőség: max. 2 kg
Kézzel, kis példányszámban készült
Származási hely: Magyarország

Gyártó: Poppy Pods
Anyaga: mintás oldala 100 % pamut
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet!

 

Még nincsenek értékelések.

Értékeld te először a “Bevásárló zsák szett pékáruhoz” terméketGarancia

A termékeket újrahasznosított / műanyagmentes csomagolásban szállítjuk.

Csökkentsd az ökológiai lábnyomod: lehetőség van a személyes átvételre!

16.000 forint felett a szállítás költségét mi vállaljuk.

30 napos pénzvisszafizetési garancia.